Početna Društvo Vučić: Nadam se da će ovo biti godina mira i stabinosti

Vučić: Nadam se da će ovo biti godina mira i stabinosti

160
0
.
FOTO: TANJUG

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uneo je badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Badnjak su zajedno sa predsednikom uneli gosti iz regiona među kojima su predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji i poslanik Sobranja Republike Makedonije Ivan Stoilković.

– Nadam se da će ovo biti godina mira stabilnosti, i daljeg i ubrzanog napretka Srbije i RS, da će srpski narod svoju budućnost videti na svojim ognjištima i da će, čak i one koji su morali da ih napuste, uspeti da vrate u otabžinu – rekao je Vučić nakon službe.

Dinar stabilan, u utorak promene…

On je zahvalio gostima iz regiona što danas prisustvuju obeležavanju Badnjeg dana u Beogradu.

– Za nas je Hristovo rođenje najradosniji praznik. Možda je ovo trenutak da razmislimo o tome šta smo učinili, ali i šta nam je činiti za naš narod – rekao je Vučić, i posebnu čestitiku upitio srpskom narodu na KiM uz poruku da je uvek uz njih.

Navodeći da je prethodna godina bila teška, Vučić je rekao da ni ova neće biti mnogo lakša, ali da će se raditi na tome da se očuva srpsko ime i prezime i ćirilično pismo, ne ugrožavajući nikog u regionu. Kaže da za to “imamo sva prava koja su definisama međunarodnim aktima”.

Makron: Raduje me dolazak u Srbiju!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here