Uznemirujuća objava se ŠIRI INTERNETOM na račun MALOG DUKIJA: Ovo samo BOLESNIK MOŽE DA URADI! (FOTO)

0
317

Smrt četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca potresla je celu naciju. Srbija se, što se nije odavno dogodilo, ujedinila u prikupljanju novca za odlazak u Barselonu kako bi se mali Duki izborio sa karcinomom. Međutim, najopakija boljka današnjice je hrabrog dečaka, nažalost, savladala.

 

Iako ničija smrt nije za podsmevanje, na društvenim mrežama se pojavila krajnje uznemirujuća i skandalozna objava na račun smrti mališana koju je mogao da smisli samo jedan izopačen um.

“Zašto mali Dušan ne može da radi sklekove? – Jer udara glavom o sanduk!” – glasi veoma bolestan i sramotan status na Fejsbuku koji je navukao veliki bes i ljutnju javnosti, a ljudi, zgroženi ovom objavom, ni najmanje u komentarima nisu štedeli čoveka koji je status i napisao.

Bolesni vic

Bolesni vic

“Ti si bolestan u mozak!”

“Udarao ti u sanduk glavom majmune jedan i cela tvoja porodica, kako te nije sramota! Treba prijaviti policiji! Bolesniku bolesni! Treba te ubiti!”

 

“Ne zaslužujes nista, gorećeš u paklu…..”

“Kako te nije sramota da se tako igraš sa nečijom smrću, dabogda te snašlo duplo gore i tvoje najmilije!”

“Mnogo smešno, dabogda te prebili do smrti!”

Ovako glase samo neki od komentara i oni su, pritom, najblaži.

Za sada nije poznato koja osoba stoji iza ovog profila i koja je napisala ovu monstruoznu stvar, jedino što se zna jeste da se potpisuje kao Armagedon Motokultivator Wajtt.

Ovakve i slične objave, koliko god društvene mreže bile beskrajni izvor slobode govora, treba najstrože zakonski sankcionisati, jer ovakve izjave ne mogu se okarakterisati kao sloboda govora već kao govor mržnje! Osobe koje pričaju ovakve viceve koji su u najmanju ruku odvratni i neukusni, treba javno izvrgnuti ruglu i postaviti im samo jedno pitanje: KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here