Uzeli dnevnicu, najeli se ćevapa, a sednicu bojkotovali”: Pljušte kritike na račun POSLANIKA

0
57
Foto: Profimedia
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović rekao je danas da su poslanici opozicije koji su tvrdili da će bojkotovati rad parlamenta ipak uredno uzeli dnevnice i ručali u skupštinskom restoranu nazivajući ih zbog toga licemerima!

Istovremeno je pozvao Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i druge opozicione političare da se obrate narodu na protestu u subotu i kažu koja je njihova politika i program.

– Nezabeleženo je u političkoj istoriji da političari iz dana u dan pozivaju na proteste, nemire, najgorim epitetima nazivaju predsednika Aleksandra Vučića, premijerku, ministre, poslanike, žene koje podržavaju tu politiku, a niko od njih nema hrabrosti da se obrati narodu. Ja ih pozivam da se obrate. Ako je program Vučiću pederu, Ana Brnabić k..vo, Majo f..so, onda su u ogromnom problemu – rekao je Martinović.

Ispada, kaže, Martinović da su lideri opozicije Sergej Trifunović, njegov brat Branislav, Srđan Škoro, Nikola Kojo, a oni koji žele da preuzmu vlast u stvari ne smeju da se obrate.

Veliki borci za slobodu i demokratiju, kako kaže Martinović, juče su upisali da su došli u skupštinu i naplatili putne troškove, zatim pojeli ćevape, a u salu nisu ušli.

Aleksandar Martinović
Tanjug/​Rade Prelić

Martinović je novinarima podelio spisak poslanika koji su u ponedeljak naplatili dnevnicu, a nisu prisustvovali posebnoj sednici na kojoj se obratio šef slovenačke države Borut Pahor. Među njima su Goran Bogdanović (SDS), Ðorđe Vukadinović (Nova Srbija-Pokret za spas Srbije), Gorica Gajić (DSS), Branislav Mihailović (doskorašnji predsednik pokreta Dosta je bilo), Dejan Nikolić (DS), Slaviša Ristić (Nova Srbija-Pokret za spas Srbije), Dragan Vesović (Dveri), Dušan Milisavljević (DS)…

NEVIĐEN BEZOBRAZLUK PRIŠTINE: Pored ratne odštete, Albanci od Srbije traže i OVO!

Martinović se u tom smislu zapitao šta bi bilo sa Srbijom da ponovo pobedi Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović.

– Imali bismo Srbiju u kojoj oni ne bi radili ništa, a bogatili bi se. Koliko je miliona evra potrebno Ðilasu, Jeremiću, Bošku Obradoviću, pored silnih para koje je dobio od Ðilasa, da bi konačno bili zadovoljni. Zamislite da opet sednu na grbaču naroda – rekao je šef poslanika SNS.

Martinović ocenjuje da ti lideri opozicije imaju “više problema”, a prvi je da žele da dođu na vlast, što, kako kaže, jeste prirodno, ali nije prirodno da to žele bez izbora.

Hoće da Vučić sam napusti funkciju predsednika, a on je ubedljivo pobedio. Hoće da poslanici koji podržavaju Vučića propadnu u zemlju. Dakle, vlast i privilegija može, ali ne i izbori, a ovamo smo jaki i snažni – prokomentarisao je Martinović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here