Početna Politika Ustanak u Šapcu (42.dan): „Zelenoviću, gde nestade, 2,7 milijardi dinara za kapitalne...

Ustanak u Šapcu (42.dan): „Zelenoviću, gde nestade, 2,7 milijardi dinara za kapitalne investicije“?!

195
0
.
Foto: embargo

Ogroman problem grada Šapca je što za prethodne 3,5 godine nijedan kapitalan projekat nije urađen u ovom gradu. Za to je Skupština grada Šapca 2016. godine izglasala 2,7 milijarde dinara – rekao je dr Aleksandar Pajić, poverenik GO SNS u Šapcu na 42. protestu protiv gradonačelnika Nebojše Zelenovića.

Kako je dodao, Nebojša Zelenović piše suluda pisma predsedniku republike Aleksandru Vučiću i na taj način pokušava da kupi svoju slobodu. Zelenović želi sebe da pokaže dao lidera opozicije kome se navodno svete za ono što je govorio.

Foto: embargo

– Mi svi u gradu Šapcu znamo ko su lopovi u poslednjih 20 godina. Nebojša Zelenović treba da pogleda u svoj grad, da podvuče crtu šta je uradio, a šta je trebao da uradi, pa tek onda da se bavi državnom politikom. Još je on zelen da bi bio državnik. Ne smemo da dozvolimo da takvi šarlatani kao što je Nebojša Zelenović odlučuje o sudbini naših sugrađana. On mora da zna da je njegovo vreme prošlo – naglasio je dr Pajić.

On je prokomentarisao i izjavu Nebojše Zelenovića da nije učestvovao na izborima za Savet MZ Majur.

Foto: embargo

– Pa gospodine Zelenoviću, ko je onda izgubio sa šest puta manje glasova nego što su dobili kandidati koje je podržao SNS? Da li je Dejan Jerinić vaš odbornik ili odbornik SNS-a, da li je Dejan Pavlović vaš odbornik ili odbornik SNS-a? Ne možete da se ponašate na takav način da, kada vam odgovara onda ste koalicija, a kada vam ne odgovara onda ne priznajete čak ni svoje odbornika – rekao je dr Pajić.

Slavica Kostić, aktivistkinja SNS-a istakla je da trenutnog gradonačelnika Šapca sugrađani uopšte ne interesuju. To je pokazao i rečenicom u otvorenom pismu upućenom predsedniku Aleksandru Vučiću da je u Šapcu prilikom velikih kiša građanima za odbranu dovoljan samo kišobran.

BIVŠI ZAMENIK DIREKTORA BIA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: POKUŠANO PRISLUŠKIVANJE VUČIĆA!

– Gde si u ulicama Milorada Panića Surepa, Dunavskoj, Leonarda da Vinčija, Ćirila i Metodija, Kralja Milutina i još mnogim drugim video da se narod od poplava brani kišobranima? Možda je to tako izgledalo iz tvog golubarnika, ali da si imao hrabrosti, obraza i časti, ti bi došao pred te ljude i svojim očima se uverio kroz kakav pakao prolaze svaki put kada padne kiša. A ako si ti zauzet tužakanjem Srbije po zapadnim ambasadama ili u Strazburu, pa nisi imao vremena da izađeš pred svoje sugrađane, mogao je to uraditi neki od tvojih 29 pomoćnika. Ili još bolje, narodni poslanik Dušan Petrović ili Sovranije Čonjagić i Nemanja Pajić – rekla je Slavica Kostić.

Ona je istakla da aktuelna gradska vlast od svojih sugrađana otima poslednji dinar da bi mogli da se goste po popularnim restoranima. Navela je i da su tokom prošle godine gradonačelnik i njegovi činovnici na službene ručkove i mezetluke potrošili 50.000 evra.

Država parama Telekoma kupila zvezdu na nebu preko Američke firme još 2011. godine!

– Za punjenje stomaka i džepova ste sposobni. Ali kada treba nešto uraditi za narod, nema ih nigde. Zelenoviću, tvoje sugrađane koji jedva sastavljaju kraj s krajem zbog katastrofalne politike tebe i tvojih stranačkih kolega ne interesuju drugi gradovi. Koliko domaćinstava u šabačkom kraju može da dobije gradsku vodu i kanalizaciju ili koliko metara asfalta za 2,7 milijardi dinara koliko ste planirali da uložite u strogi centar grada? Koliko je moglo da se pošljunči puteva? Koliko li je moglo da se uradi od onih 240.000 evra koliko ste platili fontanu u centru, ili od 87.000 evra koliko je Šapčane koštao vodoskok na Savi, a koji je ubrzo po instalaciji misteriozno nestao. Gde su 72 stana u vlasništvu grada i gde je 5 miliona evra iz budžeta za 2015. godinu? – upitala je Slavica Kostić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here