Početna Hronika UHAPŠEN ŠKALJARAC! Munjevito hapšenje zbog UBISTVA RADONJIĆA!

UHAPŠEN ŠKALJARAC! Munjevito hapšenje zbog UBISTVA RADONJIĆA!

144
0
.
Crnogorska policija je danas u hotelu Hilton, u Podgorici uhapsila Milića Minju Šakovića (31), pripadnika organizovane kriminalne grupe.

Crnogorska policija je danas u hotelu Hilton, u Podgorici uhapsila Milića Minju Šakovića (31), osumnjičenog da je pripadnik organizovane kriminalne grupe, i protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je sa Kotoranima Jovanom Jovicom Vukotićem (38) i Igorom Dedovićem (42), pokušao, u martu 2016. godine, da ubije Vojina Stupara i Miloša Radonjića.

Igor Dedović je u bekstvu, dok se Jovan Vukotić nalazi u pritvoru u Srbiji.

– Sumnja se da je Šaković zajedno sa Dedovićem i Vukotićem, 27. marta 2016. godine, hteo da ubije Kotorane Vojina Stupara i Miloša Radonjića. Naime, na jednom parkingu u naselju Rakite u Kotoru, tog dana, osumnjičeni su presekli svojim vozilom put Stuparu i Radonjiću koji su bili vozilu – rekli su u policiji.

Crnogorska policija
Foto: Profimedia/ilustracija

– Tada je Vukotić iz pištolja u pravcu Miloša Radonjića ispalio više hitaca. Stupar i Radonjić su uspeli da izađu iz vozila i krenuli su prema obližnjoj pekari. Dok su pokušavali da pobegnu u Stupara i Radonjića istovremeno su pucala sva trojica osumnjičenih – saopšteno je iz Uprave policije.

Posle su pobegli sa lica mesta.

Tom prilikom, Stupar je zadobio teške telesne povrede opasne po život, dok je Radonjić ostao nepovređen.

Osumnjičeni su, navodno, pripadnici škaljarskog klana iz Kotora.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here