TRAGEDIJA kod Užica: Dečak (14) se OBESIO!

0
418
Foto: RTV

Miloš S. (14), učenik sedmog razreda osnovne škole u selu Ravni kod Užica, pronađen je u utorak po podne obešen u pomoćnom objektu nadomak svoje kuće.

HOROR NA FRUŠKOJ GORI: Ženu silovali pred detetom!

Užasna tragedija zavila je u crno užički kraj, a na osnovu šture informacije nadležnih organa, najverovatnije je reč o samoubistvu. Meštani i nastavnici su u potpunom šoku, jer, kako kažu, apsolutno ništa nije nagoveštavalo da je ovaj dečak imao probleme sa kojima nije mogao da se izbori.

Prema saznanjima “Novosti”, Miloš S. je u utorak pre podne bio u školi, na nastavi, koja se završava oko 13 časova. Nedugo zatim, njegovo beživotno telo pronađeno je u pomoćnom objektu smeštenom uz porodičnu kuću u zaseoku Starčevići, iznad sela Ravni.

Neda Arnerić pokušala da se ubije?

– On je u svakom pogledu bio dečak za primer, nije nimalo bio problematičan. Kada sam čuo da se tragedija dogodila, bio sam u neverici jer ne mogu da shvatim šta je jedno takvo dete nateralo da sebi oduzme život – očajan je jedan od nastavnika ovdašnje Osnovne škole “Đura Jakšić”. – Prvo su na telefon počele da mi stižu čudne poruke, đaci i kolege su postavljali pitanje: “Da li si čuo šta se dogodilo?” i slične, jer je zaista teško poverovati da je ovo istina…

Dečak je u zaseoku živeo sa majkom i ocem, mlađim bratom i sestrom, sa babom i dedom. Pohađao je školu u koju ukupno ide stotinak đaka, od kojih niko nije slutio da bi ovakva tragedija mogla da se dogodi.

Uvodi se doživotna robija, drastično povećanje kazni za nasilna krivična dela, silovanje, pedofiliju, ubistva dece

NASTAVNICI U ŠOKU

Odmah po užasnom otkriću, u selo je stigla policija, a nastavnici koji su još bili u prostorijama škole tu su i ostali, u potpunom šoku. Do sada se užičko tužilaštvo i policija nisu oglasili povodom tragedije, uprkos brojnim pozivima.

Albanci planiraju da zauzmu “Trepču”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here