“SVI SU ZNALI DA IMAJU ODNOSE…” Ispovest majke za čijeg se sina tvrdi da je silovao svoje dve sestre, OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA!

0
195
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Danijel Ž. (21) osumnjičen je da je silovao svoje dve sestre od pet i 15 godina.

Danijel Ž. (21) iz sela Markovac kod Vršca, koji ima smetnje u razvoju, uhapšen je zbog sumnje da je više puta silovao svoje dve rođene sestre, koje imaju pet i 15 godina.

Stravično seksualno zlostavljanje policiji su prijavili radnici Specijalne škole u Vršcu, koju starija devojčica, koja je takođe ometena u razvoju, pohađa.

Majka Danijela i dve silovane devojčice kaže da su i njen sin, i jedna od ćerki pričali u školi da imaju odnose, ali dodaje i da je to trajalo godinu i po.

– Ona je to u školi pričala, javio mi je zamenik direktora, onda je došao gospodin iz Centra za socijalni rad. Onda su mene i ćerku od 15 godina poveli u stanicu u Vršcu gde su nas ispitivali, ja sam samo rekla ono što znam – kaže ona.

Ćerke su joj potom poveli u Beograd, u Institut za majku i dete na ginekološki pregled.

Policajci su Danijela Ž. uhapsili u porodičnoj kući u Markovcu, gde živi s roditeljima i još petoro braće i sestara.

– Upravo je u toj kući Danijel mesecima silovao svoje sestre. Koristio je priliku kad nikog nije bilo kod kuće. Strašno! Petogodišnja devojčica nije ni mogla da se brani, a 15-godišnjakinja ima mentalni poremećaj, zbog kojeg takođe nije imala snage da mu se odupre. Ona je najpre mislila da je to normalno i da to svi rade – kaže naš izvor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here