Stefanović: Neće biti kontramitinga!

0
77

Ministra policije Nebojša Stefanović zjavio je danas da 17. januara tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji neće biti organizovani nikakavi kontramitinzi.

Stefanović je odgovarajući na pitanje novinara da li će tada biti održan kontramiting, rekao da će 17. januara, kao i nekoliko dana pre tog datuma, biti skupova.

– Nema nikakvih kontrmitinga, ima samo okupljanja građana u različitim danima po različitim pitanjima i različiti su oni koji organizuju ta okupljanja – istakao je Stefanović.

Brnabić: Javni dug Srbije smanjen na 50.1%

Kako je rekao, u Beogradu se održava veliki broj mitinga i protesta svaki dan, kao u svakoj normalnoj zemlji i svi koji prijave skup mogu da ga organizuju.

Ako nema mitinga nema ni kotramitinga

Naglasio je da neće biti nikakvih kontrmitinga, jer mora da “postoji neki miting i da onda u istom danu neko u blizini organizuje tim povodom skup, da bi to bio kontramiting”.

Ministar policije kaže da pojedini hoće da kada to pričaju da asociraju na vreme Slobodana Miloševića i da se ljudi dele po tome da li idu na mitinge ili kontramitinge.

Radojević: Agrarni budžet Pokrajine operativniji i efektivniji u 2019. godini

– Pa sad, ovi što se okupljaju za jedan cilj imaju pravoverni cilj i oni mogu, a ovi za drugi ne mogu i njima treba da bude zabranjeno i nedaj Bože da ih bude više od ovih prvih. Tako da nema nikakvih mitinga u istom danu, niiti u jednom danu. Neka svi drže mitinge kad god žele ako nema nasilja, jer to nikome nećemo dozvoliti, već samo mirno i dostojanstveno neka izraze slobodno svoje želje kao svakoj demokratskoj zemlji – poručio je Stefanović.

Stefanović kaže da MUP obezbedi godišnje više od 10.000 različitih manifestacija, a zajedno sa sportskim više od 100.000.

U Kovinu NOVI INDUSTRIJSKI POGON!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here