SNIMILA FILM O RATU U BOSNI! Procurila tajna prepiska Anđeline i Haga! Tražila da UHAPSE njega

0
50

– Zaboravite druge poznate ličnosti, ona je ta, spremna je da hapsi Konija a možda će povesti i Breda – napisao je najpre tužilac u jednom poslovnom mejlu. Zatim se obratio direktno glumici.

 

– Možeš da budeš zajedno sa specijalnim snagama koje ga love. Može li i Bred da pođe sa tobom – pitao je Moreno Okampo, na šta je Anđelina odgovorila “Bred mi pruža podršku, hajde da razmotrimo logistiku, cmok”. Kasnije se pominjala i opcija u kojoj bi Džolijeva, dugogodišnja aktivistkinja za ljudska prava, pokušala da namami Konija na večeru na kojoj bi “razgovarali”.

Plan, očigledno, nikada nije odmakao od te faze, pošto je Koni i dalje u bekstvu. U više od 40.000 procurelih mejlova, Džoli i tužilac razgovarali su o raznim stvarima i problemima, ali njega više nisu pominjali.

V
Foto: Profimedia

Moreno Okampo je bio glavni tužilac ICC-a do 2003. do 2012, ali izgleda da se na neki način zamerio glumici, pošto je pred kraj njegovog angažmana prestala da mu odgovara na poruke.

CIA OBJAVILA: Dokumenti koji su šokirali Balkan otkrivaju ko je rasturio bivšu Jugoslaviju!

 

– Draga Endži, nadam se da si dobro. Nedostaješ mi – samo je jedan od mejlova koje je tužilac poslao, i na koje ona nije odgovorila.

Džolijeva je odbila da komentariše procurele mejlove, prenosi “Tajms”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here