RAT u Lidlu ne prestaje!

0
104

Posle pet dana nakon otvaranja trgovinskog lanca Lidl, gužve ne prestaju. I dalje se kupuje na veliko. Sinoć je zatečen muškarac, u jednom beogradskom Lidlu, sa punim kolicima šećera u koja je nagurao tačno 130 kilograma šećera.

Nakon borbe za piletinu, bilo je jasno da se u rat za namirnice nisu odmetnuli obični ljudi koji bi da spreme ručak, već vlasnici malih privatnih radnji i tezgi na pijaci. Da je to tačno potvrdilo se odmah sutradan, kada se piletina iz nemačkog trgovinskog lanca mogla videti na tezgama u Srbiji po višim cenama i u nehigijenskim uslovima.

 

Prethodno je Novosađanin priznao da je kupio pola tone šećera jer drži market, pa da mu se isplati da u Lidlu kupi šećer jeftinije kako bi ga kasnije preprodavao.

Beograđanin, koji je kupovao po istom receptu, nije uzeo pola tone, ali ni 130 kilograma nije zanemarljivo.

Ako se uzme u obzir da je akcijska cena šećera bila 43,99, jasno je da kupac nije dao mnogo novca, a da će mu se u preprodaji to lepo vratiti.

Podsetimo, preprodavci su dolazili u Lidl iz svih krajeva Srbije i ćak plaćali drugima da uzmu i za njih određenu količinu namirnica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here