PlayStation 4 i dalje na VRHU!

0
26
FOTO: IGN ADRIA / PROMO

Praznična sezona bila je plodonosna za Sony, koji je prodaju PS4 konzole zaokružio na 90 miliona jedinica, prenosi IGN Adria.

Ulaznice za utakmicu Partizana i Krke!

Preciznije, PlayStation 4 je, do 31. decembra, prodat u 91.6 miliona primeraka, od čega je samo tokom proteklih praznika prodato 5.6 miliona ovih konzola. Što se igara tiče, za praznike ih je prodato preko 50 miliona, čime je ukupan broj prodatih PS4 igara dostigao vrtoglavih 876 miliona primeraka.

Najveća zvezda ove konzole  trenutno je i dalje Marvel’s Spider-Man, koji je ujedno i najbrže prodavana PlayStation ekskluziva, a zabeležio je prodaju od 9 miliona primeraka do kraja novembra. Pored ovoga, i broj korisnika PlayStation Network je poprilično porastao, pa je i on na preko 90 miliona. Naravno, dosta zasluge je tu i za velike popuste i pakete, ali i zaista jaku ponudu naslova koje su igrači mogli da nađu na PS4 u 2018. godini.

Krunić i Sinijakova u finalu turnira u Sidneju!

Pred PlayStation 4 konzolom je 2019. godina, koja bi trebalo da bude još jedna od jačih, naročito ako se uzme u obzir da se očekuje najava sledeće konzole, ali i veliki broj PS4 hitova.

Skok svetskih berzi!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here