Početna Sport Partizan ISTUPA iz Superlige!

Partizan ISTUPA iz Superlige!

208
0
.

Partizan je odigrao sa Mačvom u petak nerešeno bez golova u lošim vremenskim uslovima i na terenu koji je bio prekriven snegom. Poslednji loš rezultat bio je zvono za uzbunu za sve u Humskoj, od uprave, igrača pa do navijača, a za danas je zakazana hitna vanredna sednica Upravnog odbora. Crno-beli imaju nameru da posle konsultacija sa navijačima istupe iz Superlige Srbije.

U Humskoj tvrde da su tražili odlaganje jučerašnjeg meča protiv Mačve, smatrajući da je nemoguće odigrati utakmicu po snegu od 20 centimetara. Iz Fudbalskog saveza Srbije su ipak instruisali Partizan da meč ipak bude odigran uz garancije da će sve današnje utakmice Superlige biti normalno igrane.

Međutim, sve je izvesnije da današnje utakmice neće biti odigrane, osim duela Radnika i Bačke, odnosno da će doći do odlaganja zbog vremenskih prilika. Crno-beli zbog toga smatraju da su prevareni i da su iz nefudbalskih razloga izgubili bodove i nameravaju da usaglase stavove i napuste takmičenje, a uskoro se očekuje i zvanično saopštenje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here