Početna Društvo OVOME SE SMEJE CELO KOSOVO! Albanac brutalno ismejao Tačija i Haradinaja!

OVOME SE SMEJE CELO KOSOVO! Albanac brutalno ismejao Tačija i Haradinaja!

93
0
.
Foto: Profimedia
Haradinajeva lažna vlada obmanjuje javnost da ima pregovarački tim jer su Amerikanci stavili do znanja da je samo Tači bitan u razgovorima sa Beogradom.

Drugi čovek najveće kosovske opozicione partije Demokratske lige Kosova, Lufti Haziri, šalio se na račun pregovaračkog tima Hašima Tačija.

PISMO KOJE ĆE UZDRMATI REGION: Makron pisao Tačiju!

On je tokom gostovanja na jednoj lokalnoj televiziji kazao da Fatmir Limaj i Špend Ahmeti nisu deo tima nego predsednikova tehnička pomoć – “štampaće mu dokumente”, rekao je Haziri.

Fatmir Ljimaj
Foto: Profimedia

– Ta dvojica, Limaj i Ahmeti, ima da upoznaju ovoga, Tačija, sa novim selima i nose mu pisma, prave neku statistiku, crtaju mape na stolu, ali neće učestvovati u razgovorima – kazao je Haziri.

Kako kaže, Haradinajeva “vlada”, ali i do juče opoziciona Socijal-demokratska partija, samo obmanjuju javnost da imaju pregovarački tim jer su Amerikanci i Evropska unija jasno stavili do znanja da je samo Tači bitan u razgovorima sa Beogradom.

Haziri je potvrdio da DLK neće učestvovati u dijalogu sa Beogradom sve dok pregovarački tim ne dobije “legitimitet i podršku naroda nakon novih izbora”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here