Početna Sport ODUŠEVIO PLANETU: Nikola Vuković na glasanju za FIBA najspektakularnijeg igrača planete, PODRŽIMO...

ODUŠEVIO PLANETU: Nikola Vuković na glasanju za FIBA najspektakularnijeg igrača planete, PODRŽIMO GA!

310
0
.

Najbolji svetski timovi u basketu 3×3 okončali su sezonu, pa je došao red da se „podvuče crta“ i proglase najbolji. Ono što poslednjih godina predstavlja Nikola Jokić u NBA ligi na svetu, to je njegov imenjak Vuković u krugovima najboljih basketaša.

Loading video

Sjajni potezi, maestralna zakucavanja i partije na vrhunskom nivou Nikole Vukovića tokom čitave sezone nisu promakle ljudima iz FIBA 3×3, koji su našeg basketaša stavili u krug kandidata na glasanju za najspektakularanijeg igrača sezone.

Glavni sud o tome ko je bio najbolji tokom prethodnih 365 dana daće publika, a u konkurenciji nalazi se sedam imena. Vuković iz beogradskog tima Zemun 3×3 jedan je od glavnih kandidata za osvajanje ovog priznanja, a upravo mu vi svojim glasovima u tome možete pomoći. Glasanje se vrši na zvaničnom sajtu FIBA 3×3, klikom pored Nikolinog imena i trajaće do 4. decembra.

Podsetimo, popularni Hulk je bio jedan od kandidata za ovu nagradu i prošle godine, kada mu je zamalo umala, a titula najspektatularnijeg igrača mastersa u Pragu, nominovala ga je za ovo priznanje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here