Novi zahtrevi za RTS: “STOP KRVAVIM KOŠULJAMA!”

0
37
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Građanski protest “1 od 5 miliona” nastavlja se u 22. decembra ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a učesnici protesta poslali su zahteve RTS.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, “Radio televizija Sbije treba da bude javni servis svih građana. Umesto toga, RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju paralelne, lažne stvarnosti”.

Drugi zahtev je da se u svakoj informativnoj emisiji omogući opoziciji da iznese svoje stavove i da se na taj način omogući sagledavanje i druge političke opcije, a podsećaju da je to zakonska obaveza Javnog servisa.

Sindrom “žutih prsluka” se širi Evropom: Ovako je izgledao vikend na ulicama Pariza, Budimpešte, Brisela,Tirane, Beča i Beograda (VIDEO)

– RTS ima rok do dana održavanja trećeg protesta “1 od 5 miliona” 22. 12. 2018. u 18 sati, da ispuni prvi zahtev. Zahtevi prvog i drugog protesta, upućeni vlasti, ostaju, a to su da javnosti otkrije nalogodavce ubistva Olivera Ivanovića, da se otkrije javnosti nalogodavce pokušaja ubistva Borka Stefanovića i da otkrijte javnosti ko je pokušao da ubije novinara Milana Jovanovića i ko je to naredio – navodi se u saopštenju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here