Početna Društvo NEVREME U BELEKU prekinulo prvi trening Partizana

NEVREME U BELEKU prekinulo prvi trening Partizana

113
0
.
FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIĆ / PROMO

Fudbaleri Partizana u petak u popodonevnim časovima su stigli u Belek, koji će biti baza crno-belih tokom zimskih priprema. Nakon dolaska u hotel, usledio je lakši trening, dok su izabranici Zorana Mirkovića ove subote krenuli da rade prema programu.

Bogdan Bogdanović na All-staru!

Trening je počeo u 9.30 u teretani, dok je pola sata kasnije usledio izlazak na teren, na kom je trener “parnog valjka” fudbalerima objašnjavao šta treba da rade.

Međutim, na prepodnevnoom treningu je bilo problema, jer je rad bio otežan zbog veoma jakog vetra koji je duvao sve vreme. Uz vetar padala je i jaka kiša, a u jednom monetu je crno-bele zasuo i grad, pa je trening nakratko morao da bude prekinut.

FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIĆ / PROMO

Sam trening se odvijao na dve strane terena u dve grupe igrača sa kojima su radili Zoran Mirković i njegov pomoćnik Žarko Lazetić. Uigravane su defazivna i napadačka linija sa viškom i bez njega.

Drugi trening ove subote u Beleku fudbaleri Partizana će odraditi u 15.30, a svi u taboru tima iz Humske se nadaju da će im vreme ovoga puta ići na ruku.

Burna zima na Marakani!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here