Početna Hronika Nastradali mladići u VALJEVU!

Nastradali mladići u VALJEVU!

82
0
.
Foto: P. VUJANAC / RAS SRBIJA

Jedan dvadestogodišnjak je smrtno nastradao danas oko podneva, a njegov vršnjak je teško povređen kada se na njih, dok su pokušavali da ukradu staro gvožđe iz dvorišta napuštene kuće, obrušio kameni dvorišni zid.

Pošto je na njega pala teška kamena ploča, na licu mesta je poginuo Valjevac N. M. (20), dok je u obrušavanju ostataka kamenog zida teške telesne povrede glave i tela zadobio njegov za sada neimenovani vršnjak koji je odmah prebačen u Urgentni centar valjevske bolnice.

POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Jedna osoba NASTRADALA

Do nesreće je došlo u Ulici kneza Mihaila, nedaleko od ušća Gradca u Kolubaru i prekoputa Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg. Na toj lokaciji nalazi se jedna, već nekoliko godina napuštena kuća, a tik uz nju i napuštena fabrička hala koju je nekada koristilo preduzeće “Krušik-Alatnica”.

Između ta dva napuštena objekta je stari kameni zid koji je, prilikom obrušavanja, ubio jednog a teško povredio drugog mladića.

Avion promašio pistu pri sletanju, 38 povređenih

– Njih dvojica su na tu lokaciju došla kako bi iz dvorišta kuće i hale pokušali da odnesu staro gvožđe. Kako pokazuju tragovi na mestu nesreće, do obrušavanja nekoliko decenija starog dvorišnog kamenog zida došlo je kada su pokušali da izvuku pružnu šinu, pa su zid bukvalno razljuljali i on se obrušio na njih. N. M. je zbog pada najveće kamene ploče na njega život izgubio na licu mesta, dok je njegov drug vršnjak zadobio teške povrede zbog udara kamenja i krhotina – kaže za “Blic” izvor iz istrage.

ISPOVEST LEKARA IZ NIŠA LEDI KRV U ŽILAMA: ”Izvukao sam pola tela nesrećne žene, a druga polovina…” (FOTO/VIDEO)

S obzirom da je ovo napušteno mesto u širem centru Valjeva neostevljeno i slabo prolazno, naš izvor pretpostavlja da je pokušaja krađe starog gvožđa bilo i ranije, te da je kameni zid, preko kojeg su lopovi ulazili u dvorište kuće i hale, već bio “načet”.

Nesreća sa smrtnim ishodom, međutim, dogodila se u sred bela dana kada su 20-togodišnjaci pokušali da dođu do starrog gvožđa koje se kasnije prodaje otpadima.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here