Početna Biznis Mirović u Parizu predstavio potencijale Vojvodine

Mirović u Parizu predstavio potencijale Vojvodine

260
0
.
FOTO: PROMO

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u centralnoj Privrednoj komori Pariza, predstavio investicione i privredne potencijale AP Vojvodine, na forumu koji je okupio više od 50 privrednika iz Francuske.

Radojević: Agrarni budžet Pokrajine operativniji i efektivniji u 2019. godini

Tom prilikom, predsednik Mirović istakao je da je cilj delegacije Pokrajinske vlade, koja se nalazi u radnoj poseti Francuskoj, da upozna francuske privrednike sa našim potencijalima i da ih motiviše za poslovanje u Srbiji i Vojvodini.

„Ovaj skup zajednički su organizovale privredne komore Vojvodine i Pariza, uz podršku Departmana Val Doaz, i siguran sam da ćemo od ove posete i upoznavanja francuskih privrednika sa našim privrednim potencijalima u budućnosti imati konkretne rezultate“, izjavio je predsednik Mirović.

AP Vojvodina: 2019. godine ulaganje u ZDRAVSTVO

Ističući da je Francuska na osmom mestu kada su u pitanju direktne strane investicije u Srbiji, predsednik Mirović rekao je da na tom polju ima mnogo prostora za napredak i saradnju.

„Brojnim zainteresovanim privrednicima predstavili smo i podsticaje koje Vlada Republike Srbije i Pokrajinska vlada pružaju investitorima i siguran sam da je to najbolji poziv za ulaganje na našem tržištu“, naveo je on.

U delegaciji Pokrajinske vlade, koja se nalazi u radnoj poseti Francuskoj, pored predsednika Mirovića su i predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i direktor Razvojne agencije Vojvodine Nikola Žeželj.

(UŽIVO)150.000 LJUDI SE SKUPILO DA DOČEKA PUTINA I VUČIĆA ISPRED HRAMA

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here