Početna Društvo Lep gest saobraćajaca: Prilikom kontrole poklanjali cveće ženama

Lep gest saobraćajaca: Prilikom kontrole poklanjali cveće ženama

186
0
.
Foto: MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart – Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje.

Prelepa akcija u Inđiji – Ruže za obolele od cistične fibroze

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.

“Svaka čast policiji. Pomislila sam da je u pitanju redovna kontrola. Nisam se uplašila, jer znam da su oni uvek kulturni, ali sam se baš prijatno iznenadila”, rekla je jedna sugrađanka.

Posao u MUP-u za članove porodica nastradalih policajaca

Mlada dama, koja je od policajca takođe dobila cvet, rekla je da je ovaj gest nesvakidašnji i srdačno se zahvalila na njihovom kavaljerstvu.

Policijski službenici, koji su poklonili cvet i svojim koleginicama, izrazili su zadovoljstvo što su imali priliku da na ovaj način obraduju svoje sugrađanke.

Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti.

MUP raspisao konkurs!

I u Vršcu cveće

Pripadnici saobraćajne policije danas su, prilikom kontrole saobraćaja, i ženama u Vršcu delili cveće.

Iako je uvreženo mišljenje da su žene lošiji vozači, podaci saobraćajne policije pokazuju da su one mnogo savesnije od muških kolega, koji su najčešći izvršioci saobraćajnih prekršaja, i da je nivo njihove saobraćajne kulture mnogo viši nego kod muškaraca.

Foto: RTV

Najčešće su žene te koje prenose određene obrasce ponašanja na decu, i samim tim direktno utiču na formiranje njihovih saobraćajnih navika.

Zbog svega navedenog, saobraćajna policija želela je da im ovim gestom iskaže zahvalnost i podstakne ih da se i ubuduće odgovorno ponašaju u saobraćaju.

Planula roba srpskih proizvođača sa KiM!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here