Početna Društvo Srbin ubijen u Johanesburgu?!

Srbin ubijen u Johanesburgu?!

699
0
.
Foto: RTV

U Johanesburgu, najvećem gradu u Južnoafričkoj Republici, ubijen je 51-godišnji muškarac čiji identitet nije saopšten, a beogradski mediji pozivajući se na nezvanične informacije navode da je reč o Srbinu iz Beograda.

Neda Arnerić pokušala da se ubije?

Ubistvo se dogodilo u subotu u sred bela dana, a lokalni portal “Njuz 24” navodi da je, sudeći prema dokumentima, ubijeni muškarac iz neke istočnoevropske zemlje.

“Večernje novosti” prenose, pozivajući se na nezvanična saznanja, da je ubijen muškarac iz Beograda.

Mediji prenose izjavu portparola lokalne policije da je 51-godišnji muškarac stajao pored motora kada se iza njega parkirao crni automobil iz kojeg su izletela dvojica naoružanih muškaraca.

Vojnik pronađen mrtav u reci Bistrici!

Navodi se da su napadači bili obučeni u crno, s fantomkama i naočarima za sunce, a nosili su i rukavice. Svedok napada je rekao da je čuo rafalne pucnje.

“Rekao bih da je ispaljeno najmanje četiri do šest metaka i onda sam video muškarca kako pada. Jedan od njih (napadača) vratio se u vozilo, a drugi je izašao i ispalio još četiri metka”, naveo je očevidac za “Njuz24”.

Svi u blizini su bili šokirani i neki su pritekli da pomognu čoveku u koga je pucano, naveo je svedok. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta. Portparol policije je rekao da zasad niko nije uhapšen i da motiv napada nije poznat.

Posledice ciklona Idai – 350 mrtvih!

Mediji podsećaju da je jedno od poslednjih ubistava u Johanesburgu bila likvidacija Đorđa Mihaljevića. On je rođen u Herceg Novom u Crnoj gori, ali je imao i srpski pasoš. Spekuliše se da je bio vlasnik kompanije za trgovinu zlatom i dijamantima u Južnoafričkoj Republici.

U aprilu 2018. likvidiran je Milan Đuričić Miki, saučesnik u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana, a u julu iste godine je u Johanesburgu usmrćen Darko Kulić, koji je za vreme rata u Hrvatskoj bio pripadnik Srpske garde pod komandom Đorđa Božovića Giške.

UŽAS U OŠ „KARAĐORĐE“: Silovali druga i snimali telefonom?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here