Početna Društvo Izbori početkom 2020. godine!

Izbori početkom 2020. godine!

161
0
.
Foto: RTV

Parlamentarni izbori biće početkom naredne godine, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je svejedno da li će oni biti početkom naredne godine, u zimu ili na proleće, svejedno je.

Od đaka iz Banata i njihove učiteljice TREBA SVI DA UČIMO!

On je na RTS-u rekao da, kako stvari stoje, sada neće biti vanrednih parlamentarnih izbora.

Upitan šta smatra najvećim uspehom tokom dvogodišnjeg predsedničkog mandata, Vučić je rekao da je ponosan na rezultate u izgradnji putne infrastrukture, uređivanju javnih finansija, jačanju partnerstava sa Kinom, Rusijom i mnogim zapadnim zemljama.

Ostalo još 86 preduzeća za privatizaciju!

– Radili smo mnogo toga za napredak i razvoj Srbije, podržavao sam vladu u nastavku disciplinovanog ponašanja. Sada dolaze rezultati, ove godine slede nova povećanja plata i penzija. Kada radite vredno i ne lažete i ne varate narod, onda ljudi vide rezultate i mogu da očekuju drugačiju budućnost. – istakao je Vučić.

Kaže da mu je jedina briga Kosovo i Metohija, ali da se Beograd ponaša odgovorno.

NOVA PROVOKACIJA PRIŠTINE: Dižu muzej “genocida” da sakriju optužnice?!

Predsednik je rekao da je Srbija jedna od zemalja koja se nalazi na putu ubrzanog, kaže, možda i najbržeg ekonomskog razvoja.

Dodaje da su strane direktne investicije za 14 odsto više nego prošle godine, koja je bila rekordna sa 3, 5 milijardi evra investicija što su, ističe, izuzetne vesti za Srbiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here