Početna Društvo Ipak nije bilo seksualnog zlostavljanja u OŠ “Karađorđe”?!

Ipak nije bilo seksualnog zlostavljanja u OŠ “Karađorđe”?!

571
0
.
Foto: Tanjug

Nije bilo seksualnog zlostavljanja dečaka P.M. od strane vršnjaka u Osnovnoj školi ”Karađorđe” na Voždovcu, izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević.

UŽAS U OŠ „KARAĐORĐE“: Silovali druga i snimali telefonom?!

On je naglasio da je reč o ”neslanoj šali” vršnjaka, ali da nikako nije bilo namere seksualnog zlostavljanja niti se to dogodilo.

– Međutim, nedopustivo je da bilo kom detetu bude neprijatno, a da mu se vršnjaci smeju. Oni će biti ukoreni zbog toga. – rekao je Šarčević novinarima u Beogradu.

U kojoj zemlji će Karadžić služiti kaznu?

Ministar kaže i da je slučaj prijavljen policiji i da su to učinili i roditelji, ali i škola i da su timovi koje je poslalo Ministarstvo završili posao.

– Dobio sam kompletan izveštaj tima koji se bavi nasiljem i koji je bio u školi, i šta je škola preduzela pošto se radi o maloj deci. – rekao je Šarčević i dodao da će u toj školi biti pojačan pedagoški rad, kao i rad u grupama.

Brnabić: Bombardovanje nije bilo naša greška! Srbija mora da pokuša da oprosti!

Ministar je rekao i da se privatno raspitao o slučaju u OŠ ”Karađorđe” i da je saznao da se deca u tom odeljenju ”igraju” na taj način i da je u tome dečak, koji je ovog puta bio žrtva, ranije imao drugu ulogu.

Prema nezvaničnim informacijama, dečaku P.M. su pukle pantalone, a onda su ga vršnjaci grančicama bockali kroz rupu na pantalonama i smejali mu se.

Posledice ciklona Idai – 350 mrtvih!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here