Početna Hronika HALUCINIRAO, PA SKOČIO KROZ PROZOR?! Smrt Kekinog čoveka ostaje MISTERIJA!

HALUCINIRAO, PA SKOČIO KROZ PROZOR?! Smrt Kekinog čoveka ostaje MISTERIJA!

275
0
.
Foto: Kurir

Nenad Grujović nađen u utorak oko 22 sata u lokvi krvi ina trotoaru ispred svoje zgrade u Đušinoj ulici. Njegova supruga pozvala Hitnu pomoć i rekla da je njen muž pao sa 10 metara visine.

Osuđivani kriminalac i navodni član kriminalne grupe odbeglog Dejana Stojanovića Keke, poginuo je u utorak uveče pošto je pao s terase svog stana u Đušinoj ulici u centru Beograda.

Otmičari pustili 78 dece na slobodu

Kako saznajemo, Crni Gruja je kobne večeri bio u stanu sa suprugom i dvoje male dece kada je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima pao sa 10 metara visine na trotoar.

Foto: Vladimir Šporčić

Umro u Urgentnom

– Grujovićeva supruga je oko 22 sata pozvala Hitnu pomoć. Izuzetno uznemirenim glasom rekla je da je njen suprug pao s njihovog balkona. Ekipa Hitne pomoći zatekla je Grujovića u lokvi krvi na pločniku. Bio je bez svesti i hitno je prevezen u Urgentni centar. Lekari su dva sata reanimirali Grujovića, ali on je oko ponoći preminuo – kaže naš izvor.

Prema rečima izvora, okolnosti pod kojima je nekadašnji pripadnik Kekinog klana preminuo još uvek se proveravaju. Policija je na licu mesta utvrdila da nema elemenata krivičnog dela, to jest da Grujović na telu nema povrede koje bi ukazivale na to da ga je neko gurnuo ili da je trpeo neko nasilje pre kobnog pada.

(VIDEO) PRODAVALI DROGU ĐACIMA: Pogledajte spektakularno hapšenje dilera

– Ono što je za sada poznato jeste da je on sam skočio sa svog balkona, ali nije utvrđeno da li je to učinio namerno ili slučajno – kaže izvor.

Prijatelji preminulog kriminalca juče su bili u šoku i, kako kažu, ne veruju da se Crni Gruja ubio.

– On nije bio tip koji bi digao ruku na sebe. Pa on je proveo skoro 10 godina u pritvoru. Bio je pod velikim psihološkim pritiskom i čak ni u tim situacijama nije pokazivao da je labilan. Jednostavno, ništa u njegovom ponašanju nije ukazivalo na to da namerava da izvrši samoubistvo – rekao je jedan njegov prijatelj i dodao da oni sumnjaju da je Nenad kobne večeri možda bio pod dejstvom narkotika.

Koristio opijate?

– Sumnjamo da je u poslednje vreme koristio opijate i jedino logično nam je da je u utorak možda preterao s narkoticima, zbog čega je upao u loš trip. Mislimo da je moguće da je halucinirao da ga neko juri, možda policija, možda neki kriminalci, i da je zbog toga izašao na balkon. Naređena je i toksikološka analiza, pa očekujemo da će nam rezultati razjasniti sve – ispričao je prijatelj Crnog Gruje, napominjući da je on bio zabrinut za bezbednost otkako je izašao iz zatvora 2016. i da je zbog toga nosio pancir.

Iz Grujovićevog stana juče se čuo plač njegove supruge.
– Kako ću ja sad sama s dvoje dece – kukala je očajna žena, nakon čega je iz stana izašao Grujovićev otac, koji nije želeo da daje izjave.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here