FOTOGRAFIJA IZ PARIZA! Ceo svet se smeje HRVATSKOJ predsednici

0
89
Foto: Tanjug/AP/Francois Mori
Francuski predsednik Emanuel Makron organizovao je, uoči obeležavanja stogodišnjice od primirja u Prvom svetskom ratu, svečanu večeru za sve zvanice na ovom događaju, međutim, i ovog puta došlo je do manjeg “incidenta”. Makar na društvenim mrežama.

Jdan od većih skandala koji je obeležio celokupnu ceremoniju na ovom istorijskom događaju svakako je bio raspored sedenja u Parizu kada se, iz nepoznatih razloga, lažni kosovski predsednik Hašim Tači našao tik iza ruskog lidera Vladimira Putina. Međutim, ovoga puta se u centru pažnje našla ni manje, ni više nego hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Na Kolindine gafove smo svakako navikli, ali ovoga puta se gaf dogodio, ali ne njenom greškom. Naime, na društvenim mrežama je objavljena fotografije predsednice Hrvatske koja je naprasno postala to isto, amo u muškom rodu.

Kolinda GRabar Kitarović
Foto: Tanjug/AP/Kamil Zihnioglu

Fotografija, na kojoj se vidi kako Kolinda stiže na ceremoniju obeležavanja, na crvenom tepihu zajedno sa suprugom Jakovom, sama po sebi nije problem, već tekst koji stoji uz nju.

“Hrvatski predsednik Kolinda Grabar Kitarović i njegova supruga stižu na ceremoniju…” – stoji u opisu ove fotografije koju je objavila poznata svetska agencija Geti.

SKANDALOZAN poziv iz Njujorka: “Pripojte Sandžak Crnoj Gori, podržaćemo vas”

Verovatno je u pitanju samo nenamerni lapsus, ali svakako zanimljiv detalj koji je nemilosrdnim tviterašima pao za oko.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here