Divna vest – naš olimpijac Ristić pobedio rak!

0
62
FOTO: MILANRISTIC110 / TWITTE

Vlasnik tri državna rekorda u atletici, Milan Ristić, obelodanio je da je pobedio u životnoj trci u kojoj je za smrtnog neprijatelja imao kancer.

Doha dubl Novak i Marko Đoković

Ristić, koji je rođen 8. avgusta 1991. u Beogradu, živi već skoro deceniju u Sjedinjenih Američkim Državama i naš je olimpijac. U javnost nije izlazio poslednjih meseci o detaljima bolesti, ali je ovog petka na društvenim mrežama javio veliku i radosnu vest:

“Bez kancera! Hvala mojoj ženi, mojoj porodici, treneru, doktorima, Savezu, sponzorima, mojoj atletskoj porodici, prijateljima i svima drugima koji su mi pružali bezrezervnu podršku. Mnogo mi znači!”, napisao je Milan Ristić.

FOTO: ATLETSKI SAVEZ SRBIJE / PROMO

Lajović izgubio

Kao član Atletskog kluba Crvena zvezda aktuelni je vlasnik državnih rekorda na 110 metara sa preponama na otvorenom (13,39 sekundi – što je ostvario 14. maja 2016.), te, u dvoranskim uslovima, na 60 metara (6,75 sekundi – 21. janaura 2017) i 60 metara sa preponama (7,67 – 14. marta 2014).

Na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine zauzeo je 24. mesto u trci na 110 metara sa preponama, dok je godinu dana kasnije na Svetskom prvenstvu u Londonu doživeo veliki peh – stigao je aktuelnog svetskog prvaka, sapleo se i ostao bez polufinala. U onoj najvažnijoj životnoj trci je, međutim, pobedio.

Lalatović ostaje trener Radničkog!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here