Početna Hronika Danas se je DAN D! Sastaju se premijeri regiona i UDARAJU NA...

Danas se je DAN D! Sastaju se premijeri regiona i UDARAJU NA SRBE?!

511
0
.
Foto: Profimedia
Jutarnji list objavio je danas da će se u Zagrebu povodom tokom sastanka Srednjeevropske inicijative sastati premijeri Hrvatske i Makedonije Andrej Plenković i Zoran Zaev.

Jutarnji spekuliše da bi jedna od tema razgovora dvojice premijera mogla biti i stvaranje pakta protiv Srbije koji je nedavno najavio potpredsednik vlade lažne države Kosovo Enver Hodžaj.

U Zagreb, kako piše Jutarnji list, dolaze premijeri Albanije i Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev.

Alarmantno! PRIŠTINA FORMIRA VOJSKU

Premijer Plenković bi s albanskim kolegom trebalo da potpiše deklaraciju o strateškom partnerstvu Hrvatske i Albanije, dok bi, kako navodi hrvatski portal, tokom susreta Plenkovića i Zaeva moglo da bude govora o ideji o stvaranju zajedničkog pakta tzv. Kosova, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske protiv Srbije koju je inicirao Enver Hodžaj.

Enver Hodža
Foto: Profimedia

O tzv. Kosovu bi moglo biti reči na marginama sastanka s obzirom na to da evropski komesar za proširenje Johanes Han u Zagreb dolazi iz Prištine, gde će pokušati da ubedi prištinske političare da ukinu sramne takse koje su uveli za proizvode iz centralne Srbije.

Podsetimo, Enver Hodžajje zagrebačkom “Večernjem listu” navodno izjavio da je “u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije”, ali je ubrzo te navode demantovao.

– Naslov teksta i ono što sam zapravo rekao su dve potpuno različite stvari – rekao je Hodžaj za podgorički portal.

– Nikad nisam ništa rekao o stvaranju regionalnog pakta protiv Srbije. Naslov teksta i ono što sam zapravo rekao su dve potpuno različite stvari – kazao je Hodžaj i dodao da sve ostalo u tekstu stoji.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here