Crnogorci prodali najskuplju vilu!

0
78
Foto: Porofimedia

Najskuplje prodata vila u Crnoj Gori u poslednjih nekoliko godina nalazi se u tivatskoj opštini i prodata je za deset miliona evra, saopštio je izvršni direktor uticajnog portala za luksuzne nekretnine Niko Laković.

Crna Gora: Aukcija vredna 18 MILIONA EVRA

On je naveo da se pojedine vile i luksuzni stanovi u Crnoj Gori prodaju po cenama koje su veće nego i u mnogo razvijenijim turističkim destinacijama.

“Tržište nekretnina u Crnoj Gori u poslednjih par godina ima uzlazni trend, i atmosfera je prilično dobra. Luksuzni sektor nekretnina funkcioniše uglavnom zahvaljujući naseljima Porto Montenegro, Luštica Bej, gde se proda većina luksuznih jedinica na tržištu, po cenama na kojima bi sigurno pozavidele i mnogo razvijenije turističke destinacije. Ono što stoji kao stalna potražnja su urbanizovani placevi i vile uz more koje nemaju previše dodira sa komšijama, što je opet na ovako limitiranom prostoru uz obalu vrlo teško i naći i izgraditi”, kazao je Laković za Pobjedu.

HOĆE LI ŽIVETI KO BEGOVI? Ima li Crna Gora nafte i gasa znače se do 2020. godine!

Prema njegovim rečima, prosečne cene vila u luksuznim naseljima se kreću od 6.000 do 7.000 evra po kvadratu, a pojedinačne vile na obali mora se nude od 5.000 evra po kvadratu, pa sve do 10.000 evra za neke posebne primerke, kao što su palate u Dobroti, Ljutoj, Perastu.

“Srbija jedan od lidera u digitalnoj poljoprivredi”

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here