CRNE PROGNOZE ZA 2019. GODINU: Od marta do Vidovdana Srbiju čeka pakao?

0
56

Velike odluke biće pred nama, a težak period trajaće od marta do Vidovdana. Tajne službe uradiće sve da promene vlast u Srbiji – milom ili silom.

Kako tvrdi astronumerolog Ružica, s obzirom da je 2019. godina pod numerološkim brojem 3, a trojka istovremeno označava Jupiter, planetu sreće, pravde, lepote, za našu zemlju jako je bitno da li će nam taj prst sudbine i Boga doneti blagostanje i sreću, ili moramo da se priklonimo velesilama. Da li ćemo dobiti godinu nagrada, ili kazni?

EVROPA DOLAZI U SRBIJU DA PROSLAVI NOVU GODINU! Više od 130.000 turista u našoj zemlji

– Sledeće godine za nas, jedinu sreću i prekretnicu doneće (za mnoge začuđujuće) Turska, koja će polako i neprimetno ući na naše prostore i kupiti veći deo Srbije. Mi na to treba da gledamo kao na blagoslov i svetao put, jer sami protiv tolikog zla ne možemo da se borimo! To znači da ćemo opet pod vladavinu Turske… A to samo zato što se naši veštački stvoreni neprijatelji, Albanci, zajedno sa Amerikom i Londonom, neće usuditi u tom slučaju da nas gaze. Vučićeva je najveća sreća što je njegov Mesec u Vodoliji, a Turski predsednik Erdogan je u horoskopu Vodolija i biće naklonjen nama – kaže astrolog i ističe:

– Što se tiče Rusije, koliko god da smo mi naklonjeni njima i oni nama, Rusija je kazna za nas u očima drugih velesila. Veliki će, što se tiče vlasti, tražiti od nas i moguće i nemoguće. Sve tajne službe uradiće sve da promene vlast u Srbiji – milom ili silom. Taj vrlo težak period trajaće od marta, pa sve do Vidovdana. A ko preživi, pričaće!

Sve u svemu, u narednih 6 godina velike tajne službe promeniće ceo sistem u Srbiji. Biće stvorena nova koalicija, koja će neverovatnom brzinom krčiti put da dođe na vlast uz pomoć stranih plaćenika i tajnih službi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here