Čelnici VSS paketićima obradovali mališane sa KiM!

0
79
Foto: PRIVATNA ARHIVA

Čelnici Vaterpolo i Sportskog saveza Srbije uručili su danas 1.200 novogodišnjih poklona deci iz tri opštine na severu Kosova.

 

Predsednik i sekretar VSS Viktor Jelenić i Nemanja Marijan uručili su paketiće deci iz opštine Leposavić u Predškolskoj ustanovi “Naša radost” gde su im se mališani, pesmom i igrom zahvalili za pažnju i poklone koje su dobili.

“Svoj deci znači pažnja i pokloni, a ovoj ovde posebno. To se danas videlo i na njihovim licima”, kazao je Jelenić i preneo pozdrave svih reprezentativaca Srbije u ovom sportu.

Nikola Grbić OTPUSTIO ceo stručni štab

Sekretar VSS Nemanja Marijan rekao je da je veoma dirljiv susret sa tom dečicom i da mu je drago da su bar malo uspeli da ih obraduju.

“Trudićemo se da i u narednom periodu još više mališana na Кosovu obradujemo”, kazao je Marijan i istakao da je želja “srpskih delfina” da naredne godine ponovo posete Kosovo.

Zahvalnost za vredne poklone, ali i podršku u teškim trenucima za srpski narod, gostima iz Beograda preneli su direktor Predškolske ustanove “Naša Radost” Zorica Jovanović i predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić.

FENOMENALNO POJAČANJE! Trinkijeri doveo beka BARSELONE

“Zahvaljujem se u ime opština sa severa Kosova našim dokazanim šampionima, koji su i ovim činom pokazali da saosećaju sa našim narodom ovde i trude se da nas podrže u našoj borbi. Pokloni koje su doneli su svakako vredni, ali nam više od toga znači njihov dolazak, jer to nam pokazuje da nismo sami i da su oni, ali i čitava država Srbija, uz nas”, kazao je Todić.

Prvi čovek opštine Mali Zvornik Zoran Jevtić podelio je novogodišnje paketiće mališanima u Predškolskoj ustanovi “Danica Jaramaz”, ali i učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Kosovski božur” i Osnovne škole “Veljko Banašević”.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here