Početna Društvo “BUDITE SPREMNI DA ZAŠTITITE SVOJ NAROD!” Vučić se HITNO obratio SRPSKIM VOJNICIMA...

“BUDITE SPREMNI DA ZAŠTITITE SVOJ NAROD!” Vučić se HITNO obratio SRPSKIM VOJNICIMA zbog tzv. VOJSKE KOSOVA!

102
0
.
Foto: Informer
Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić danas je na nepoznatoj lokaciji obišao specijalne jedinice i obratio im se povodom najnovije krize na Kosovu i Metohiji.

 Vučić je u jako emotivnom govoru poručio najelitnijim srpskim vojnicima da budu spremni da u svakom trenutku zaštite svoj narod.

RATNO STANJE? Srbija proglašava OKUPACIJU KOSOVA

– Uradili smo sve za mir, učinili smo sve što smo mogli da sačuvamo stabilnost i da omogućimo napredak Srbije i celog regiona. Ali, nikada i nipošto nećemo dozvoliti gaženje Srbije! – poručio je između ostalog predsednik.

On je u govoru podsetio srpske specijalce na teške dane iz srpske istorije i na herojske podvige naše vojske koja je uvek samo branila svoju zemlju i svoj narod.

Aleksandar Vučić
Foto: Informer

– Nećemo dozvoliti nikakvu agresiju na Srbe. Nikada više neće biti nikakvih “Oluja”, niko neće moći da nekažnjeno vrši pogrom nad Srbima. Naš je posao da zemlju i narod zaštitimo. I to ćemo i učiniti – rekao je Vučić, a prenose naši odlično obavešteni izvori.

Predsednik države je najboljim srpskim vojnicima poručio i da će uvek biti s njima.

Aleksandar Vučić
Foto: Informer

– Kakva god odluka da bude, koliko god da bude teško, ja ću kao predsednik Srbije uvek biti sa vama – obećao je Vučić.

Govor vrhovnog komandanta srpski specijalci su na kraju pozdravili aplauzom i gromoglasnim uzvicima: “Živela Srbija” od čega je su mnogima od prisutnih krenule i suze na oči.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here