“BUDITE SPREMNI DA ZAŠTITITE SVOJ NAROD!” Vučić se HITNO obratio SRPSKIM VOJNICIMA zbog tzv. VOJSKE KOSOVA!

0
58
Foto: Informer
Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić danas je na nepoznatoj lokaciji obišao specijalne jedinice i obratio im se povodom najnovije krize na Kosovu i Metohiji.

 Vučić je u jako emotivnom govoru poručio najelitnijim srpskim vojnicima da budu spremni da u svakom trenutku zaštite svoj narod.

RATNO STANJE? Srbija proglašava OKUPACIJU KOSOVA

– Uradili smo sve za mir, učinili smo sve što smo mogli da sačuvamo stabilnost i da omogućimo napredak Srbije i celog regiona. Ali, nikada i nipošto nećemo dozvoliti gaženje Srbije! – poručio je između ostalog predsednik.

On je u govoru podsetio srpske specijalce na teške dane iz srpske istorije i na herojske podvige naše vojske koja je uvek samo branila svoju zemlju i svoj narod.

Aleksandar Vučić
Foto: Informer

– Nećemo dozvoliti nikakvu agresiju na Srbe. Nikada više neće biti nikakvih “Oluja”, niko neće moći da nekažnjeno vrši pogrom nad Srbima. Naš je posao da zemlju i narod zaštitimo. I to ćemo i učiniti – rekao je Vučić, a prenose naši odlično obavešteni izvori.

Predsednik države je najboljim srpskim vojnicima poručio i da će uvek biti s njima.

Aleksandar Vučić
Foto: Informer

– Kakva god odluka da bude, koliko god da bude teško, ja ću kao predsednik Srbije uvek biti sa vama – obećao je Vučić.

Govor vrhovnog komandanta srpski specijalci su na kraju pozdravili aplauzom i gromoglasnim uzvicima: “Živela Srbija” od čega je su mnogima od prisutnih krenule i suze na oči.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here