Brnabić doputovala u SAD

0
48
FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić doputovala je u Njujork i započela radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama.

Brnabić u radnoj poseti SAD

Ona će danas i sutra posetiti Kolumbus (Ohajo) i Atlantu (Džordžija), saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Predsednica Vlade sastaće se u Kolumbusu sa guvernerom Ohaja Majkom Divajnom i sa komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Džonom Herisom.

Brnabić: Dogovor o javnoj raspravi

Ona će razgovarati i sa kongresmenom Stivom Stajversom, koji je od januara kopredsedavajući srpskog kokusa u Predstavniškom domu američkog Kongresa, a ima i funkciju brigadnog generala u Nacionalnoj gardi Ohaja.

Brnabić: Javni dug Srbije smanjen na 50.1%

U Kolumbusu, premijerka Brnabić razgovaraće sa predstavnicima poslovne zajednice iz Ohaja. Ona će obići i Državni univerzitet Ohaja, jedan od vodećih državnih univerziteta u SAD, gde će posetiti i Hilandarsku naućnu biblioteku.

Tokom posete Atlanti, Ana Brnabić će obići kompaniju NCR, jednu od vodećih amerićkih tehnoloških korporacija koja posluje i u Srbiji. Ona će razgovarati sa menadžmentom NCR.

JAVNI POZIVI – bespovratna sredstva za mala i srednja preduzeća

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here