Brnabić: Dogovor o javnoj raspravi

0
96
FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je na sastanku sa članovima Radne grupe za izradu medijske strategije, dogovorila da u javnoj raspravi učestvuju predstavnici svih medijskih i novinarskih udruženja koja su činila Radnu grupu za izradu strategije.

Brnabić: Javni dug Srbije smanjen na 50.1%

U razgovoru sa članovima Radne grupe, Brnabić je podvukla značaj transparentnosti i inkluzivnosti celokupnog procesa izrade medijske strategije, kao i važnost kontinuiranog dijaloga Vlade sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja. Na sastanku je predstavljen program Javne rasprave o Nacrtu strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade za saradnju s medijima.

Brnabić: Najveći politički izazov u 2019. – MIR i STABILNOST na Kosovu

Članovi Radne grupe za izradu medijske strategije, na sastanku održanom 27. decembra prošle godine, predali su premijerki Brnabić nacrt Medijske strategije, u čijoj izradi je učestvovao i veliki broj eksperata, predstavnika međunarodnih organizacija i organizacija civilnog društva, medija, medijskih javnih servisa, akademske javnosti i drugi.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Misije OEBS-a u Srbiji i Delegacije EU u Srbiji.

Sastanak Merkel i Vučića u Davosu

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here