Početna Društvo Bogdan Bogdanović na All-staru!

Bogdan Bogdanović na All-staru!

132
0
.
FOTO: NBC SPORTS / TWITTER

Da li će Nikola Jokić zaigrati na ovogodišnjoj NBA All-star utakmici u Šarlotu i dalje je nepoznanica, ali po svoj prilici tamo će ljubitelji košarke moći da uživaju u majstorijama Bogadana Bogdnaovića.

Međedović – BISER srpskog tenisa

Kako je javio novinar NBC-a Karmajkl Dejv, Bogdanović će sa trojicom saigrača biti na ovom spektakularnom događaju koji će se održati od 15. do 17. februara u pomenutom gradu američke savezne države Severna Karolina.

Srpski reprezentativac bi, prema njegovim saznanjima, ponovo učestvovao u nadmatnju “Zvezde u usponu”, u kome se prvog dana trodnevnih košarkaških svečanosti, nadmeću najbolji američki i svetski igrači koji su u NBA ligi u svojoj prvoj ili drugoj sezoni.

FOTO: SACRAMENTO KINGS / TWITTER

Prošle godine, podsetimo, Bogdanović je kao početnik bio MVP pomenute utakmice, kada je zatrpao koš selekcije SAD u pobedi “Tima sveta” od 155:124.

Uz njega, tvrdi Karmajkl Dejv, na tom meču trebalo bi u Šarlotu da zaigraju još i klupske kolege Dearon Foks i Marvin Begli, dok će prošlogodišnji Bogdanov saigrač na susretu “Zvezda u usponu”, Badi Hild, kao neko ko trenutno igra treću NBA sezonu, trebalo da učestvuje u nadmetanju u šutiranju trojki.

Što se tiče glasanja za All-star utakmicu, ono i dalje traje.

Naši mladi hokejaši nastavljaju da razbijaju

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here