Ambasador Lo Kašo: Italija je uz Srbiju

0
9
Foto: RTV/Tanjug

Ambasador Italije Karlo Lo Kašo poručio je da je Italija uz Srbiju i da ohrabruje Beograd da nastavi reforme na polju evrointegracija i napore kako bi se došlo do kompromisnog rešenja za kosovsko pitanje.

Politički predstavnici Srba sa Kosova i Metohije u poseti Berlinu

– Na oba ova polja Italija je uz Srbiju. – rekao je sinoć ambasador na proslavi nacionalnog Dana Republike i obeležavanja 140 godina diplomatskih odnosa Beograda i Rima, kao i 10 godina strateškog partnerstva.

Ambasador je govoreći na srpskom, italijanskom i engleskom poručio da je u cilju podrške italijanski premijer bio u Beogradu pre tri meseca i da se nedavno predsednik Srbije u Italiji sastao sa potpredsednikom italijanske vlade.

Počinje čistka “drp majstora” sa državnih jasala! Na udaru glavni operativci opština, načelnici Uprava, članovi Veća, šefovi vitalnih službi…

“Napravili ste pravi izbor, izbor koji dolazi iz srca i mi verujemo u to, a ni vi ne treba da prestanete da verujete u to”, rekao je ambasador.

Prijemu je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima su bili predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, Tamara Vučić, predstavnici Vlade, diplomatskog kora, ličnosti iz javnog i političkog života.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here