Početna Hronika ALBANCI ZAUSTAVILI KOŠARKAŠE PARTIZANA NA JARINJU! Skidaju im obeležja kluba!

ALBANCI ZAUSTAVILI KOŠARKAŠE PARTIZANA NA JARINJU! Skidaju im obeležja kluba!

491
0
.
Foto: Profimedia/ilustracija
Simić je rekao da će Srbi sa KiM na miran i demokratski način izraziti protest protiv diskriminatorskih mera Prištine uvedenih pre skoro dve nedelje.

Košarkaši Partizana zaustavljeni su na graničnom prelazu Jarinje!

Košarkaši Partizana nisu mogli da prođu administrativnu liniju Kosova i Metohije, gde su ih na prelazu Jarinje zaustavili albanski carinici.

Crno-beli su dugo čekali na granici, čak su i sklonili obeležja Partizana, kako ne bi bilo problema sa prelaskom administrativne linije.

NATO se oglasio o rešenju za Kosovo koje podrazumeva PROMENU GRANICA!

Da podsetimo, protesti Srba sa Kosova i Metohije protiv uvedenih taksi Prištine biće održani danas u 12 sati u Kosovskoj Mitrovici, Gračanici i Štrpcu pod nazivom “Svesrpski sabor”, a protestu u Kosovskoj Mitrovici trebalo bi da se pridruže i košarkaši “Partizana”.

Kako je za rekao potpredsednik Srpske liste Igor Simić košarkaši Partizana bi nakon protesta u Leposaviću trebalo da odigraju prijateljski meč sa košarkašima Trepče koji je bratski klub crno-belih od 2014. godine.

Alarmantno! PRIŠTINA FORMIRA VOJSKU

Simić je rekao da će Srbi sa KiM na miran i demokratski način izraziti protest protiv diskriminatorskih mera Prištine uvedenih pre skoro dve nedelje.

– Biće to najmasovniji protesti do sada i pozivam građane da se odazovu u što većem broju –  kazao je Simić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here